Appelazijn

Appelazijn bevat veel gezondheidsbevorderende eigenschappen. Dit komt door haar anti-septische werking, het doodt schimmels, bacterieën en virussen. Appelazijn verbetert de stofwisseling, de darmflora en zuurgraad in het lichaam, waardoor de huid er gezond en fris uitziet. Drink iedere ochtend na het opstaan een groot glas lauwwarm water met een theelepeltje biologische appelazijn.

Matcha Tea

Matcha kan op traditionele wijze als thee gedronken worden maar ook eenvoudig gemixt worden in zuivelproducten en vruchtensappen. voor de dagelijkse portie antioxidanten zijn niet meer dan 1 of 2 kopjes Matcha Tea per dag nodig. Dit staat gelijk aan 10 tot 20 kopjes groene thee. 

Matcha tea is een uiterst verfijnde, kalmerende en bovenal gezond innergood. Deze supergezonde thee zorgt voor een perfecte gezondheid van je lichaam.


                                                                               

Go nuts.......

Walnoten en paranoten zitten vol mineralen en goede vetten die de huid voeden en soepel houden. Walnoten hebben een hoog gehalte mineralen en omega 3 vetten, die helpen je celmembramen gezond te houden. Paranoten zitten vol met selenium dat het immuunsysteem versterkt en daarmee je huid beschermt tegen ongewenste indringers. Kies voor ongebrande en ongezoute noten.